Du er landet på Skuffedarium.dk, det helt rigtige sted at finde Muubs kommode. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muubs kommode tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muubs Lille Kommode m/2 skuffer – jern 59

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Muubs Lille Kommode m/2 skuffer – jern 59” fås til 899,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs Ohio kommode – sort

Sidste produkt på vores liste er Muubs Ohio kommode – sort som vi har fundet til 1299,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Muubs Koncept: Ohio er en cool lille kommode, designet med et råt og industrielt look lavet i jern.
Kommoden passer godt ind i entréen som opbevaring af huer handsker, I soveværelset som et stilet sengebord eller måske som et sidebord ved siden…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Muubs Kommode på listen er Muubs Ohio kommode – sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 1299.00. Billigste udvalgte Kommode er Muubs Lille Kommode m/2 skuffer – jern 59 som du kan købe for 899.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 400 kr.
Ovenstående Muubs Kommode data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Muubs Kommode tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kommode guides:

Fandt du ikke det rigtige Kommode blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kommode: